Lid worden


Lijkt het u leuk om mee te zingen in een enthousiast koor met aspiraties en inspiratie? Komt u dan eens kijken, luisteren en meezingen op een van onze repetitieavonden. U kunt contact opnemen met onze secretaris per telefoon of mail voor een bezoek aan een repetitieavond.
  
lidworden v1Van aspirant-leden verwachten wij bekendheid met het notenschrift, enige zangervaring en de bereidheid zo nodig zangtraining te volgen.
Ter kennismaking kunt u gewoon de eerste drie keer meezingen. Vindt u het plezierig genoeg,  dan volgt een stemtest bij de dirigent en kunt u zich opgeven als lid. De contributie bedraagt € 22,50 per maand.
Om de kwaliteit van onze koorklank te bewaren, herhalen we de stemtest iedere twee jaar voor elk koorlid.

Wij streven naar een goede balans tussen de verschillende stemgroepen. Op het ogenblik is er vooral plaats voor tenoren en bassen. 

Bij het kiezen van ons repertoire is onze identiteit als Bachkoor belangrijk. Bij werk van andere componisten is er een duidelijke relatie met de muziek van Bach. Het gekozen repertoire draagt bij aan de ontwikkeling van de beoogde zangkwaliteit.

Wie weet, tot ziens op een van onze repetities !

AANMELDEN ALS BELANGSTELLENDE

opgericht in 1951