7 maart 2020 Jubileumconcert Apeldoorns Vocaal Ensemble

CROWDFUNDING VOOR JUBILEUMCONCERT VAN HET APELDOORNS VOCAAL ENSEMBLE

Al bijna veertig jaar verzorgt het Apeldoorns Vocaal Ensemble muzikaal hoogstaande concerten in Apeldoorn en wijde omgeving.  2020 is een jubileumjaar voor het ensemble en voor de dirigente, Thea Endedijk-Griffioen,  die het koor heeft opgericht en nog steeds met veel verve dirigeert.

We willen Apeldoorn laten genieten van een speciaal en feestelijk concert.

De bedoeling is om The Mass of the Children van John Rutter uit te voeren op 7 maart 2020 in de Hofstadkerk in Apeldoorn.

In dit werk van Rutter heeft een kinderkoor een wezenlijke rol. De koorschool Arnhem eveneens onder leiding van Thea Endedijk-Griffioen zal deze taak vervullen.

Om The Mass of the Children sprankelend tot klionken te brengen, is er een  zeer diverse instrumentale begeleiding nodig, in een verrassende combinatie:  een blaaskwintet, een slagwerkensemble en een harp, orgel en contrabas.

Om dit orkest – bestaande uit (semi) professionals – en de benodigde solisten te kunnen bekostigen zijn we een crowdfunding gestart.

Deze actie kun je volgen op www.voorapeldoorn.nl/adopteereenorkest

We hopen op steun van veel Apeldoorners en andere belangstellenden die cultuur, muziek en zang en ons koor een warm hart toedragen. Doet u mee?

www.apeldoornsvocaalensemble.nl